NAŠA NOVA KNJIGA: KOMENTAR ZAKONA O BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJU NA RADU SA INSTRUKCIJAMA ZA PRAKTIČNU PRIMENU

NOVO U IZDANJU TEHPRO d.o.o.

„KOMENTAR ZAKONA O BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJU NA RADU SA INSTRUKCIJAMA ZA PRAKTIČNU PRIMENU“

Društvo za usluge u oblasti zaštite Tehpro d.o.o se već više od tri decenije profesionalno bavi poslovima zaštite na radu, odnosno bezbednosti i zdravlja na radu. Posedujemo sve licence i odobrenja i različite poslove u ovoj oblasti obavljamo za gotovo sve renomirane strane i domaće kompanije u Srbiji i regionu Jugoistočne Evrope.

Naša osnovna misija je da svojim klijentima obezbedimo potpunu zakonitost u radu i dostizanje najviših standarda u zaštiti ljudi u procesima rada.

Svima koji se na bilo koji način bave poslovima bezbednosti i zdravlja na radu je poznato da je nedavno donesen novi Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu. Na žalost, poznato im je i da novi zakon donosi i nove dileme i probleme u njegovoj primeni u praksi.

Zbog toga, sa zadovoljstvom vam predstavljamo knjigu „Komentar Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu sa instrukcijama za praktičnu primenu“.
Autori knjige su eksperti iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, pravnici i sudski veštaci za ovu oblast, sa dugogodišnjim iskustvom u praktičnoj organizaciji bezbednosti i zdravlja na radu za različite poslodavce.

Uz integralni tekst zakona u knjizi su dati stručni i pravnički komentari svih bitnih odredbi. Posebna vrednost ove knjige su konkretne instrukcije za primenu pojedinih nejasnih zakonskih odredbi u praksi.

Da bismo svim delatnicima koji se na bilo koji način bave poslovima bezbednosti i zdravlja na radu kod poslodavaca (savetnici i saradnici za BZR, koordinatori na gradilištima, rukovodioci svih nivoa, odgovorna lica za preglede i provere opreme za rad, odgovorna lica za ispitivanja uslova radne sredine, izabrani predstavnici zaposlenih za BZR i dr.), potpuno približili praktičnu stranu zakonskih zahteva autori knjige su pripremili i poseban sažetak/pregled „Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu u 100 ključnih zahteva“

Knjiga će vam sigurno pomoći u razumevanju Zakona i pružiti korisne instrukcije za njegovu primenu.

Cena knjige je 2.400 rsd + PDV

Cena knjige sa sažetkom je 3.000 rsd + PDV

Više informacija:
Dragana Rašić
Tel: +381 62 8081 483
E-mail: dragana.rasic@tehpro.rs