Tehpro.rs - O nama

Očekujemo vas da zajedno gradimo sigurno i bezbedno okruženje, implementiramo i razvijamo najviše standarde u oblasti zaštite.

TEHPRO d.o.o. već tri decenije raste i razvija se na tržištu usluga u oblasti zaštite. Promovisanjem, unapređenjem i implementacijom najviših evropskih standarda izgradili smo lidersku poziciju u Srbiji i regionu.

Vođeni vizijom objedinjavanja usluga u oblasti zaštite, stvaramo najbolje uslove rada za naše klijente. Naša misija je da postanemo sinonim za kompaniju koja konstantno postavlja više standarde u oblasti zaštite, prateći potrebu klijenata i poštujući domaću i međunarodnu regulativu.

Naše usluge obuhvataju sve segmente u oblasti zaštite: bezbednost i zdravlje na radu, bezbednost i zdravlje na radu u rudarstvu, zaštita od požara, zaštita životne sredine, centar za edukacije, pravne usluge, vanredne situacije, sistemi menadžmenta, zaštitna oprema i tehnička zaštita.

Upravljamo kvalitetom, životnom sredinom i bezbednošću i zdravljem na radu pridržavajući se načela naše Politike Integrisanog sistema menadžmenta.

Sa preko 100 zaposlenih među kojima su diplomirani inženjeri, pravnici, lekari, magistri i doktori nauka sa dugogodišnjim iskustvom, nudimo našim klijentima stručnost i profesionalnost na najvišem nivou. Konstantnim ulaganjem u zaposlene i njihovu edukaciju, ulažemo u budućnost!

Posedujemo sve potrebne licence, rešenja i ovlašćenja, najkvalitetniju opremu i alate kao i mobilne laboratorije.

Vozni park od preko 70 vozila pruža nam mogućnost da u najkraćim rokovima i po najvišim standardima izađemo u susret svim vašim potrebama.

Mrežom poslovnih jedinica pokrivamo celu teritoriju Republike Srbije, a naše znanje i iskustvo preneli smo i na prostor jugoistočne Evrope (Bugarska, Rumunija, Slovenija, Hrvatska, BiH), gde u velikim kompanijama obavljamo ekspertske poslove u oblasti zaštite.

1
Zaposlenih
1
Vozila
Tehpro.rs - mapa - Srbija i region