POSETA ČEŠKOJ REPUBLICI U CILJU UNAPREĐENJA BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU VATROGASNO-SPASILAČKIH JEDINICA

Kompanija Tehpro, vodeći zastupnik i distributer najpoznatijih brendova vatrogasno-spasilačke opreme za tržišta Srbije i Bosne i Hercegovine, uspešno je organizovala višednevnu posetu svojih partnera u Češkoj sa predstavnicima vatrogasno-spasilačkih jedinica.

Delegacija je posetila fabrike Holik, THT i Tatra.

U sklopu posete i predstavljanja kompletnog programa inopartnera koje smo posetili, Tehpro je organizovao i demonstraciju najnovijih proizvoda, sa ciljem da se unapredi stanje i poveća bezbednost u radu vatrogasaca. Delegacija je takođe razgovarala i o potrebama modernizacije vatrogasno-spasilačkih centara, kako bi se omogućilo da se intervencije i poslovi obave što brže i što bezbednije.

Pored poseta fabrika put je bio više nego uspešan jer smo ostvarili i saradnju sa profesionalnim vatrogascima i posetili Vatrogasno spasilačku brigadu u gradu Ostrava, koja je jedna od najvećih i najbolje opremljenih u Češkoj Republici.

Kompanija Tehpro se zalaže za veću i bolju sigurnost u radu, i izražava veliku zahvalnost svim učesnicima delegacije na doprinosu i želji za unapređenjem stanja u ovoj oblasti.