Preventivne aktivnosti – jedini pravi put ka eliminaciji rizika od požara i povreda na radu

Tehpro sprovodi PAT testiranje za kompanije

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da Tehpro sada nudi i profesionalne usluge PAT (Portable Appliance Testing) testiranja za kompanije. Kao lider u industriji, posvećeni smo obezbeđivanju sigurnosti vaših električnih uređaja i postizanju najviših standarda bezbednosti.

Šta je PAT testiranje?
PAT testiranje je proces provere električne sigurnosti prenosivih električnih uređaja. Ovaj postupak je ključan za identifikaciju potencijalnih rizika i eliminaciju nastanka štete usled neispravnosti opreme.

Naše usluge
Tehpro pruža sveobuhvatne usluge PAT testiranja koje uključuju:

  • Testiranje uređaja: Svi vaši prenosivi uređaji biće detaljno pregledani i testirani.
  • Izveštaji i preporuke: Nakon testiranja, dobićete detaljne izveštaje o stanju vaših uređaja, uključujući preporuke za eventualne popravke ili zamene.

    Zašto odabrati Tehpro?

  • Iskustvo i stručnost: Naš tim čine sertifikovani profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom.
  • Pouzdanost i preciznost: Koristimo najsavremeniju opremu i metode za testiranje kako bismo osigurali tačnost i pouzdanost rezultata.
  • Brza i efikasna usluga: Razumemo važnost vremena u poslovanju, zato pružamo brzu i efikasnu uslugu bez ometanja vašeg rada.

Kontaktirajte nas
Da biste saznali više o našim uslugama PAT testiranja ili zakazali testiranje, kontaktirajte nas putem telefona ili emaila.
Obezbedite sigurno radno okruženje