RADIONICA U OBLASTI SISTEMA KVALITETA

Radionica u oblasti sistema kvaliteta

TEMA:
Implementacija sistema menadžmenta kvaliteta u preduzeću: Upravljanje zdravljem i bezbednošću na radu prema standardu ISO 45001:2018

DATUM, VREME, LOKACIJA
13.12.2022. godine / 10.00h – 13.00h
TEHPRO, Lole Ribara 120, 11250 Beograd

Pozivamo Vas da nam se pridružite na radionici na kojoj će se razmatrati zahtevi standarda ISO 45001:2018 kao i praktični aspekti implementacije sistema menadžmenta u kompanijama.

Zašto ova tema? ISO 45001 je globalni standard za sisteme upravljanja zdravljem i bezbednošću na radu koji pruža praktična rešenja za poboljšanje bezbednosti i zdravlja zaposlenih. Ovaj standard je dizajniran sa namerom da bude primenljiv za bilo koju kompaniju bez obzira na njenu veličinu, vrstu i prirodu. Implementacija standarda ISO 45001 pokazuje posvećenost vaše organizacije obezbeđivanju radnog mesta na kojem se eliminiše ili minimalizuje rizik od bolesti ili povreda vaših radnika, zajednice ili kupaca.

Zašto da izaberete baš „Tehpro“ ? Zato što mi ne prepričavamo propise, već Vas učimo kako da ih sami primenjujete.

Cilj radionice: unaprediti kompetentnost polaznika za implementaciju zahteva standarda ISO 45001:2018, upravljanje rizicima i izradu zahtevane dokumentacije.

Način realizacije: Eksperti iz „Tehpro“ d.o.o. prezentovaće uvodna izlaganja po temama, kao i primere dobre i/ili loše prakse. Nakon toga će biti prikazan primer urednog vođenja dokumentacije.

Ciljne grupe: stručna lica za BZR, ZOP i ZŽS, inženjeri kvaliteta, menadžeri, proveravači i svi koji učestvuju u izgradnji sistema menadžmenta.

Predavači su eksperti za implementaciju sistema menadžmenta kvalitetom, eksterni proveravači sistema menadžmenta, sa dugogodišnjim iskustvom vođenja poslova BZR.

PRIJAVA

Kontakt: Dragana Rašić; 062/8081-483; e-mail: dragana.rasic@tehpro.rs.