STRUČNO SAVETOVANJE – VRANJE – PRAKTIČNA PRIMENA NOVOG ZAKONA O BZR

STRUČNO SAVETOVANJE U OBLASTI BZR
TEMA: PRAKTIČNA PRIMENA NOVOG ZAKONA O BZR


Datum i vreme:
28.11.2023. od 10h


Mesto održavanja: BRITISH AMERICAN TOBACCO, Stefana Prvovenčanog 209, Vranje

Stupio je na snagu Nov i Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu koji sadrži bitne novine za poslodavce i pravna lica sa licencama koje će zahtevati značajna prilagođavanja poslovanja i nove finansijske obaveze.

Nakon detaljne analize svih zakonskih rešenja na internim raspravama u Tehpro d.o. o. svoje stavove smo objavili u knjizi „Komentar Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu sa instrukcijama za praktičnu primenu“, koje želimo da podelimo sa vama.

Pozivamo Vas, da nam se pridružite na našem stručnom savetovanju na kojem ćemo diskutovati o optimalnoj primeni zakona i unapređenju bezbednosti i zdravlja na radu, sa ciljem razmene iskustava i ideja.

Ciljne grupe:
Poslodavci, savetnici, saradnici i odgovorna lica iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, izabrani predstavnici radnika, kao i sva druga lica koja se na bilo koji način bave poslovima bezbednosti i zdravlja na radu.

Način realizacije:
Nakon izlaganja eksperata vodi se diskusija po svim pokrenutim pitanjima.

Stručno savetovanje pruža Vam mogućnost da saznate prave informacije i praktične smernice od eksperata iz „Tehpro“ d.o.o. sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.

KOTIZACIJA: 9.000,00 rsd
*Napomena: u cenu nije uračunat PDV

Na savetovanju će biti predstavljena naša nova knjiga „KOMENTAR ZAKONA O BEZBEDNOSTI I
ZDRAVLJU NA RADU SA INSTRUKCIJAMA ZA PRAKTIČNU PRIMENU“

Vidimo se na savetovanju!

Prijava
Dragana Rašić
tel: +381 62 8081 483
e-mail: dragana.rasic@tehpro.rs