TEHPRO TIMBILDING NA RANČU

U subotu, 18. maja, firma Tehpro je organizovala spektakularan timbilding događaj na prelepom mestu – Ranch Concept. Ovo nezaboravno dešavanje okupilo je sve zaposlene i bilo je pravo osveženje za sve kolege.

Celodnevni program je bio ispunjen raznovrsnim sportskim aktivnostima za one koji su želeli da im dan prođe u sportskom duhu. Sportske igre su donele mnogo smeha i zabave, ali su takođe i podstakla zdravu konkurenciju među timovima i pojedincima.

Muzika je bila neizostavan deo ovog događaja. Svi su se prepustili ritmovima i uzbuđenju, što je dodatno podiglo energiju i raspoloženje našeg tima.

Naravno, najveći hit dana bila su tri kola tombole sa nagradama koje su obradovale najsrećnije.

Ipak, osim zabave, ovaj timbilding događaj nam je pružio i priliku da bolje upoznamo i razumemo jedni druge. Upravo ovakva okupljanja, koja redovno organizujemo, su ključna za izgradnju jakog tima i uspešno poslovanje.

Ovaj timbilding događaj je definitivno ostavio pozitivan utisak na sve nas. Osveženi, motivisani i spremni za nove izazove, nastavljamo dalje kao još snažniji tim.

Ako želite da saznate više o našem timu, našim vrednostima i projektima koje radimo, pogledajte detaljnije našu internet stranicu. Tu možete pronaći sve informacije o nama, našim uslugama i našim dostignućima. Ukoliko su vam potrebne konkretnije informacije budite slobodni i pozovite nas. Radujemo se novim avanturama i budućim projektima koje ćemo ostvariti kao jedan snažan i ujedinjen tim.

Vaš Tehpro tim