TEHPRO u 2023. GODINI

U protekloj godini, naša kompanija je postigla izuzetne rezultate i ostvarila veliki uspeh.

Nastavili smo saradnju sa dugogodišnjim klijentima, ali i napravili nova partnerstva i uradili brojne projekte. Naš tim je bio veoma aktivan kada su u pitanju obuke i edukacija, kako za naše zaposlene, tako i za eksterne učesnike. Bili smo ponosni sponzori i podrška raznim važnim događajima i udruženjima, pružajući podršku zajednici u kojoj poslujemo.

Ova godina je zaista bila uspešna na svim nivoima i imali smo mnogo razloga za slavlje. Organizovali smo proslavu povodom Nove godine za sve naše zaposlene, pružajući im veče opuštanja i druženja. Takođe smo organizovali i posebnu novogodišnju zabavu za naše najmlađe, sa predstavom i posetom Deda Mraza, koji je svakom malom mališanu doneo paketić. Naš Sektor za stručne poslove je u duhu praznika organizovao tradicionalnu igru „Secret Santa“, koja je izazvala mnogo smeha i radosti među našim zaposlenima.

Nastavljamo da se razvijamo kao kompanija i pružamo najbolje usluge našim klijentima. Verujemo da je još jedna uspešna godina iza nas potvrda naše pozicije na tržištu ali i put zajedničkog rasta i napretka.

Hvala svima koji su bili deo naše priče i podržali nas tokom protekle godine. Budite uz nas i u budućnosti jer smo odlučni da nastavimo da postavljamo visoke standarde i ostvarujemo izvanredne rezultate.

Srećne praznike želi vam
Tehpro tim